Assistansanordnarna

~ Branschorganisationen för större och värdegrundsbaserade anordnare av personlig assistans ~


Kom och debattera personlig assistans

Publicerad 18 maj 2015 i Första sidan, Nytt från Assistansanordnarna.

2015-05-15. Personlig assistans – kvalitet, vision och verklighet. Under den rubriken bjuder Assistansanordnarna tillsammans med KFO in till konferens tisdagen den 2 juni. Tillsammans med representanter från bland annat Socialstyrelsen, Försäkringskassan och IVO diskuteras hur kvalitet definieras och mäts i personlig assistans. Det blir också debatt om vad kvalitetet är och vilka förutsättningarna är för att bedriva ett kvalitetsutvecklingsarbete inom personlig assistans. Konferensen hålls i Stockholm på World Trade Center mellan klockan 13.00 och 16.30. Anmäl dig redan nu till anmalan@assistansanordnarna.se  Konferensen är kostnadsfri och sista anmälningsdag är 26 maj.